<

Danmarks Kartoffelambassadør 202426-04-2024 - 15:39

Kartoffelambassadør Umut Sakarya giver ambassadørskabet videre efter et fantastisk år som ambassadør.

I 2023 kårede Danmarks Kartoffel Råd Umut Sakarya til årets kartoffelambassadør. Umut Sakarya har bl.a. en stor YouTube-kanal om madlavning og en Instagram-profil med over 320.000 følgere. Umut har virkelig båret ambassadørskabet med stolthed i 2023 og givet den fantastiske knold opmærksom på hans sociale medier. Umut Sakarya har efter sit ambassadørskab valgt at træde ind i Danmarks Kartoffel Råd som rådsmedlem, hvilket er en stor styrkelse af rådets arbejde for at sikre kartoflen på det nationale spisekort. 

 

Kartoffelambassadør Umut Sakarya giver ambassadørskabet videre til Rasmus Krarup Jensen, som har markeret sig som en dygtig madskaber og inspirator på sociale medier. Kartoflen spiller en stor rolle i dansk madkultur, og Danmarks Kartoffel Råd arbejder for at fremme og oplyse om kartoflens alsidighed og ernæringsmæssige fordele.

 

Rasmus Krarup Jensen har udgivet Mandekogebogen, som er gastronomi til alle – skabt af mænd og i december 2023 lavede han på Instagram en kartoffel-julekalender, hvor Rasmus Krarup Jensen hver dag i december måned præsenterede en ny kartoffelret. Rasmus Krarup Jensen har en stor forkærlighed til kartoflen. Med valget af Rasmus Krarup Jensen som ny kartoffelambassadør, er vi helt sikre på, at han vil føre Umuts gode ambassadørskab videre og han er den helt rigtige til at tale kartoflens gode sag i 2024 sammen med Danmarks Kartoffel Råd.

 

Kartoflen er både klimavenlig, sund og bæredygtig og har uendelig mange anvendelsesmuligheder i det danske og internationale køkken. Nu mangler vi bare at få den gjort populær på det danske middagsbord igen!

 

<