< Tilbage

Nye danske kartofler til kongehuset27-04-2020 - 10:09

Danmarks Kartoffel Råd trodser Corona-krisen og leverer nye danske kartofler til kongehuset.

Danmarks Kartoffel Råd har de sidste 22 år afholdt DM i dyrkning af kartofler på friland. Vinder kartoflerne er blevet leveret til kongehuset, som sætter meget stor pris på at få nye danske kartofler.

 

I år har Danmarks Kartoffel Råd desværre været nødt til at aflyse DM i dyrkning af kartofler på friland, idet hele verden er ramt af Corona-krisen. Danmark er delvis nedlukket og der er forbud mod at samle mere end 10 personer, så derfor er det ikke muligt at afholde DM.

 

På trods af Corona-krisen, så vil Danmarks Kartoffel Råd ikke snyde kongehuset for nye danske kartofler.

 

Danmarks Kartoffel Råd har taget kontakt til en tidligere deltager i DM i dyrkning af frilandskartofler, som har sagt ja til at grave nye danske kartofler op til kongehuset.

 

Kartoffelambassadør Troels Mylenberg og formand for Danmarks Kartoffel Råd Johs. Nørregaard Frandsen vil onsdag den 29. april 2020 kl. 9.00 grave nye danske kartofler op ved Aksel Sørensen, Bygaden 47, Jegerup, 6500 Vojens.

 

Kartoflerne vil blive vejet og lagt i en kurv. Kurven bliver kørt til Odense, hvor fra grundlæggeren af Danmarks Kartoffel Råd, Jørn S. Larsen transporterer dem videre til kongehuset.

 

 

På rådets vegne

Luise Søvrup

Sekretær for Danmarks Kartoffel Råd.

 

 

 

Kontaktperson Tom Rosenkvist mobil 40616951

< Tilbage