< Tilbage

Greven på Egeskov Slot fik nye danske kartofler på sin fødselsdag06-04-2021 - 14:00

Danmarks Kartoffel Råds medlem Tom Rosenkvist sørgede for at Grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille på Egeskov Slot fik nye danske kartofler på sin fødselsdag.

Traditionen tro fik Grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille på Egeskov Slot nye danske kartofler på sin fødselsdag.

Danmarks Kartoffel Råd plejer at afholde årsmøde på Egeskov Slot i januar måned. I forbindelse med årsmødet sættes der gang i det nye kartoffel år. Dette gøres ved at der plantes kartofler. Disse kartofler får Greven glæde af, da de plejer at være klar til hans fødselsdag.

I år har Corona ikke gjort det muligt for Danmarks Kartoffel Råd at afholde årsmødet, så der blev ikke plantet kartofler, som Greven kunne få til sin fødselsdag.

Men Grev Michael blev ikke snydt for nye danske kartofler på sin fødselsdag. Ildsjælen Tom Rosenkvist havde sørget for at sætte kartofler, som kunne være klar til dagen. Tom Rosenkvist tog sin ægtefælle Anja med på en tur fra Vojens til Egeskov Slot for at aflevere de nye danske kartofler til Greven.

Det var ikke muligt at gøre noget stort ud af det, da hele Danmark var ramt af forsamlingsforbud.

Der skal lyde en stor tak til Tom Rosenkvist for dette rigtig gode initiativ, for uden ham havde Grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille ikke fået nye danske kartofler på sin fødselsdag.

Kartoflerne bragte stor glæde på Egeskov Slot.

< Tilbage