< Tilbage

Pressemeddelelse: Stephanie Lose bliver landets nye kartoffelambassadør20-01-2017 - 13:24

Når Danmarks Kartoffelråd den 24. januar 2017 afholder årsmøde på Egeskov Slot, bliver Stephanie Lose landets nye kartoffelambassadør,

Listen tæller allerede så forskellige navne som sangeren Stig Rossen, tidl. udenrigsminister Niels Helweg Petersen, tidl. Eu-kommisær og finansminister Henning Christophersen, Bertel Haarder, musikker Lars Hannibal, flere sportsstjerner som Rikke Hørlykke og Poul Erik Høyer. Chips-kongen Jørgen, Skuespiller Per Pallesen, Søren Østergaard og Lisbeth Lundquist, operasangeren Jesper Buhl, hofjægermester Britta Schall Holberg ,TV vært Søren Ryge Petersen og TV kok James Price. Alle har de det til fælles, at de har været udnævnt til officielle kartoffelambassadører for Danmarks Kartoffelråd.

 

Snart føjes et nyt navn til listen, nemlig regionsrådsformand Stephanie Lose.
Det sker, når Danmarks Kartoffelråd tirsdag den 24. januar holder årsmøde i Riddersalen på Egeskov Slot.
Stephanie Lose vil ligeledes holde et foredrag om "God kost - også når man er syg".

 

Respekt om kartoflen

Det er 19. gang, at Danmarks Kartoffelråd afholder årsmøde siden stiftelsen i 1998. Rådet, der har til formål at fastholde og fremme kartoflen i det danske køkken, har i dag vokset sig til en bred respekteret sammenslutning. Blandt andet DM i frilandskartofler, Den store Ældrefest og kåring af den årlige kartoffelpris, der i dag regnes for en af de mest prestigefyldte gastronomiske priser i kokkebranchen.

 

Britta Schall Holberg er formand for Danmarks Kartoffel Råd og H.K.H. Prins Joachim er protektor. Fødevareminister Esben Lunde Larsen er æresmedlem.

 

Årsmødet for Danmarks Kartoffelråd finder sted i Riddersalen på Egeskov Slot, tirsdag den 24. januar 2017 fra kl. 14.00. Underholdningen varetages af Jesper Buhl samt Hanne Bramsen, Dagen afrundes med en buffet kreeret af Kjærs Køkken. 

< Tilbage