<

Fællesspisning og kartoffelkram med restaurant Lola og Bettina Buhl05-07-2022 - 16:02

Bliv klogere på kartoflens Danmarks historie og lad dine smagsløg få et kærligt kartoffelkram, når madhistoriker Bettina Buhl og kok Rune Toft fra restaurant Lola gæster Medborgercentret Nordens Plads.

Program
17.00 Fælles velkomst i den smukke byhave Nordens Have. Bettina Buhl fører os igennem kartoflens overraskende spændende Danmarkshistorie – vidste du, at kartoflen kom til Danmark via kagebordet?

17.30 Så er der serveret! David Selvan har tryllet den gyldne knold, kartoflen, om til en skøn omgang aftensmad, som vi spiser i samlet flok i Medborgercentret

20.00 Tak for i aften

 

Pris pr. person kr. 65,00 + 10,00 i gebyr. Køb din billet her

 

MENU

Kartoffelcurry med sprødt, urter og sylt
Salater med mynteyoghurt

Menuen er vegetarisk

Drikkevarer
Medbring gerne selv, det du vil drikke til maden.

Kartoffelkram
Kartoflen er årets hovednavn på Copenhagen Cooking. Vi synes, at den gyldne knold fortjener at blive hyldet og har derfor samlet en række kartoffelevents i dette års program.

 

Dine værter
Bettine Buhl er madhistoriker og museumsinspektør på Det grønne museum. Og så er Bettina medlem af Danmarks Kartoffelråd.

detgroennemuseum.dk
Iinstagram

David Selvan er mester i det indiske køkken og har været med fra dag et på restaurant Lola, som er kendt for dygtigt at bruge alverdens krydderier og kombinere med danske økologiske råvarer.

restaurantlola.dk
Instagram

I tilfælde af regn ...
Så afholdes Bettina Buhls oplæg indenfor i Medborgercentret.

Bemærk, at prisen er kr. 65 pr. person eksklusiv billetgebyr.

Læs flere nyheder her <