Invitation til Den Store Ældrefest 2023

Danmarks Kartoffel Råd vil gerne invitere alle plejehjem/plejecentre til Den Store Ældrefest onsdag den 18. oktober 2023.

Tidligere blev festen afholdt på Valdemarsdag, hvor der blev spist nye danske frilandskartofler fulgt på vej af en snaps. I 2020 flyttede vi festen til Kartoffelferien også kaldet efterårsferien. Det var en succes og derfor har vi valgt at holde fast i det. Så i stedet for nye kartofler er det en varm portion kartoffelsuppe med snaps til.

Vi er så glade for den store opbakning til den store ældrefest. Desværre bliver vi nødt til at lukke for flere plejehjem, da vi ikke har ressourcer til flere.

Kartoffelrådet finder imidlertid sponsorerer til at dække udgifterne til snaps men kan ikke stå for leveringen og beder derfor kommunerne om at indkøbe snapsen efter aftale om, hvor mange borgere de ønsker snaps til og derefter fremsender kvitteringen så Danmarks Kartoffel Råd kan sende jer pengene.

Det er desværre ikke muligt for Danmarks Kartoffel Råd at kunne stå for leveringen af snapsen, og håber at kommunerne vil hjælpe med at holde fast i festen, ved selv at indkøbe snapsen og fremsende kvitteringen til for at få pengene retur.

Vi håber I alle har lyst til at deltage i festen og du finder opskriften her.